Ejendomsservice Storkøbenhavn

UNIK PARTNER står for din ejendomsservice i Storkøbenhavn

Vi vedligeholder alle typer haveanlæg vedrørende bolig og erhvervsejendomme.

Vi udarbejder vores tilbud i fællesskab…
Vores tilbud udarbejdes i samarbejde med Dem, og bliver derigennem nøjagtig tilpasset Deres ønsker og behov. Det er nemlig vigtigt for os, at vi kommer frem til den bedste løsning, så arbejdet kan foregå glidningsfrit.

Abonnement aftale eller kontakt for enkelte opgaver…
Hos Unik Partner har du flere muligheder for at få udført ejendomsservice i Storkøbenhavn buy. De kan igennem en abonnementaftale, få udført service i faste intervaller, eller De kan kontakte os for enkelte opgaver. De bestemmer helt selv.

Vi kan udføre alle slags typer opgaver…
Hos Unik Partner har vi gjort en dyd ud af, at du kan få udført alle slags ejendomsserviceopgaver. Opgaverne udføres med en stor professionelisme og med et rigtig godt udgangspunkt grundet Unik Partners moderne redskaber. Dieses 4-Bewegungs-Unterkörpertraining verwendet Bodybuilding-Techniken der alten Schule, um Muskeln aufzubauen diamant liegestutze frauen pro schnell trocknen kompresse fitness sport tank top übung läuft yoga workout weste gymnastik t-shirt bodybuilding. Vi råder over en moderne maskinpark til alle typer opgaver herunder viceværtsarbejde, trappevask, vinduespolering samt ny/omlægning af mindre flisearealer. Skulle du have nogle opgaver, som ikke beskrives på denne side, så kontakt os endelig, så vi sammen kan finde cabaser ud af, om opgaven kan løses – og det kan den som reelt.

Vi arbejder miljøbevidst…
Unik Partner følger med tiden, og derfor har vi hele tiden fokus på de nyeste tiltag og lignende, og dette angår også dét at arbejde miljøbevidst, derfor foregår al ukrudtsbekæmpelse primært mekanisk eller ved brænding, når Unik Partner udfører deres ejendomsservice i Storkøbenhavn.

3 gode grunde til at vælge Unik Partner til at udføre dine ejendomsservice i Storkøbenhavn…
– 
Bredt udvalg og udførelse af alle typer opgaver indenfor ejendomsservice i Storkøbenhavn
– Meget miljøbevidst
– Stort fokus på forholdet mellem Unik Partner og kunden, når der udarbejdes tilbud

Skulle du have eventuelle spørgsmål, så tøv endelig ikke. Vi svarer gerne på spørgsmål angående vores ejendomsservice eller andre tiltag. Kontakt os i dag og få et tilbud!